1. Suolistaminen

2. Viilto niskaan selkäruotoon asti.

3. tee viillot kahtapuolen selkäevää pyrstöön asti.

4. Poista selkäevät.

5. Poista nahka.

6. Nahkan poisto.

8. Katkaise pyrstö.

9. Irroita pää.

10. Ahven nyljettynä. Jos purkitat nyljetty kala vain keskeltä poikki ja purkkiin. Jos teet kalakeiton kypsennä kala, poista ruoto ja irroita liha.

11.Kalakeitto ahvenista,parasta mitä housut jalassa voi saada jo vain.

Tässä kuvasarjassa opastetaan ahvenen nylkeminen.Pienistä ahvenistakin saadaan maukas kalakeitto tai hyvää purkki kalaa. Klikkaa kuva koko ruutuun niin kuvasarja lähtee etenemään.

Uusimmat kommentit

03.10 | 16:11

Hei! Olisiko teillä tarjolla vielä 2 heittokuutiota polttopuuta tällä talvelle? Ja mihin hintaan? Kuljetus Leville.

08.01 | 17:54

Upeita lumikuvia! Villisika on tosiaan säänkestävä.

06.03 | 18:08

Hei, tultiin tähän Leville hiihtoloman viettoon, tarvittaisiin muutama sylillinen koivuklapia, onnistuisiko toimitus tähän Nutukastie 1B:hen?

30.12 | 00:51

Onnea workout wonderin upeasta vuodesta! Elitloppet hevosia ensivuonna. Kuulin että olet omistajaporukassa. Kellä onni on, se onnen kätkeköön