Villisiat.Hanhet.Mehiläiset.

Tietoa villisiasta

KARJU PAINAA JOPA 250 KG,EMAKKO 80-150 KG.PITUUS 80-120 CM.SÄKÄKORKEUS ON KARJULLA n.100 CM. LIIKKUU YLEENSÄ AAMU- JA ILTAHÄMÄRÄSSÄ. VILLISIALLA ON HUONO NÄKÖ, MUTTA ERITTÄIN HYVÄ KUULO- JA HAJUAISTI. VILLISIKA VOI NÄYTTÄÄ KÖMPELÖLTÄ, MUTTA SE ON ERITTÄIN NOPEA JA KIMMOISA ELÄIN, JOKA VOI SAAVUTTAA HETKELLISESTI,JOPA 60 KM TUNTINOPEUDEN.

VILLISIKA ON KAIKKI RUOKAINEN VAHVAN KÄRSÄNSÄ ANSIOSTA SE PYSTYY MYÖS KAIVAMAAN MAASTA JUURIA. VILLISIKA EI OLE MÄREHTIJÄ JA SEN RUOANSULATUS ON PAREMPI, KUIN KOTISIALLA. VILLISIAN KIIMA ON ALKUTALVESTA. KANTOAIKA ON 3Kk., 3 Vkoa JA 3 Pv.PORSII 1-9 PORSASTA.VILLISIALLA ON VAIN 9 NISÄÄ. PORSAAT OVAT SYNTYESSÄÄN RAIDALLISIA JA PAINAVAT N.500 GRAMMAA.

PUOLIVUOTIAAT VILLISIKAPORSAAT RUOKAILEMASSA KAAMOSHÄMÄRÄSSÄ.
KOMEASSA KUNNOSSA OLEVA VUODEN IKÄINEN VILLISIKA SEURAA VALPPAANA YMPÄRISTÖN TAPAHTUMIA.
VILLISIKOJEN KOPPI SISÄLTÄ.RIITTÄVÄSTI KUTTERIA LATTIALLE JA TUULENPITÄVÄT SEINÄT OVAT PERUSASIOITA VILLISIKOJEN HYVINVOINNIN KANNALTA.
KOTKAN SÄIKYTTÄMÄT PIKKUPORSAAT HAKEVAT SUOJAA JUURAKKOKASASTA.RIITTÄVÄN KOKOISESSA TARHASSA VILLISIOILLA ON TILAA LIIKKUA OSANA LUONTOA.
VELJEKSET KUIN KYLJYKSET.TÄYSI VATSA JA HYVÄ KAVERI KYLLÄ PASSAA.

Tietoa hanhesta

Kesyhanhi on nimitys, jota käytetään ihmisen kotieläimeksi kesyttämästä hanhesta. Useimmat kesyhanhet polveutuvat merihanhesta. Hanhia on käytetty kotieläiminä jo 4000 vuotta sitten. Hanhen teuraspaino on noin 3-5kg.

Hanhiemo hautomassa.
Hanhenpesä.
Vuorokauden ikäinen hanhiuntuvikko. Pv 26.5
Hanhet kasvavat nopeasti. Pv.30.5
Hanhitiput nurmikolla. Pv 5.6
Vahtihanhi tarkkana toisten nukkuessa. Pv 19.8
Hanhet aamulennolla. Pv.27.8
Siitoslinnuiksi jätetyt viisi naarasta ja kaksi koirasta hanhea ruokailemassa.

TIETOA MEHILÄISESTÄ

Uusimmat kommentit

03.10 | 16:11

Hei! Olisiko teillä tarjolla vielä 2 heittokuutiota polttopuuta tällä talvelle? Ja mihin hintaan? Kuljetus Leville.

08.01 | 17:54

Upeita lumikuvia! Villisika on tosiaan säänkestävä.

06.03 | 18:08

Hei, tultiin tähän Leville hiihtoloman viettoon, tarvittaisiin muutama sylillinen koivuklapia, onnistuisiko toimitus tähän Nutukastie 1B:hen?

30.12 | 00:51

Onnea workout wonderin upeasta vuodesta! Elitloppet hevosia ensivuonna. Kuulin että olet omistajaporukassa. Kellä onni on, se onnen kätkeköön