Tietoa riistatilasta

HANHET PÄIVÄUNILLA

LAPIN RIISTATILA sijaitsee Kittilän Kaukosessa 135km Napapiiriltä pohjoiseen. Tilalla kasvatetaan VILLISIKOJA ja HANHIA. Lisäksi tilalla tuotetaan HUNAJAA muutaman MEHILÄISPESÄN voimin. Villisikatarha on noin neljän hehtaarin suuruinen.On tärkeää, että eläimet pääsevät toteuttamaan luontaista liikkumistaan metsässä. Lisäksi riittävän iso tarha lisää eläinten viihtyvyyttä, koska jatkuvan tonkimisen vuoksi pienempi alue olisi hetkessä pelkkää mullikkoa. Eläimillä on tuulenpitävät kopit, joissa on lattialla pehmikkeenä heinää ja kutteria. Ruokinnassa käytetään pääosin ohraa, mutta vähintään kerran viikossa villisiat pääsevät herkuttelemaan myös hedelmillä ja vihanneksilla.

Kuvan hyväkuntoiset porsaat ovat n. 6kk ikäisiä. Ruokinnassa ei auta pihistellä, sillä riittävä rasvakerros on tehokas suoja talven paukkupakkasissa.
Hanhiuntuvikot ruokailemassa

Hanhet saavat laiduntaa vapaasti ruohikolla ilman tuotantopaineita.Hanhien ruokinnassa käytetään ainostaan heinää ja ohraa. Antibiootteja ja tehdasrehuja ei käytetä lainkaan.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 13:34

Ok, soita minulle p. 040 7084913 niin sovitaan tarkemmin toimituspäivä,toimitus osoite jne..

...
tänään | 13:11

Jos toimitus onnistuu ensi viikolla (vk 10), tilaan kuivaa koivua 2 m3

...
tänään | 11:12

70.00e alv 0 /heittokuutio varastoon toimitettuna, kuljetus 10.00e. Maalisk. tarjous poronliha jalosteita paketti, vähintään 3 mottia tilanneille.

...
01.03 | 11:46

Tarvitsen kuivia koivuklapeja Äkäslompoloon vk. 10. Paljonko maksaa?

...
Tykkäät tästä sivusta